jam.png

JUST A MAESTRO

Autorska kuhinja u predivnom ambijentu, ušuškana u samom srcu Donjeg Dorćola, očekuje gastro-entuzijaste i goste željne dobre hrane za doručak, ručak i večeru. Kod nas se služe samo izvrsni zalogaji, odlični kokteli, posebno izabrana vina i fini kolači koji se pripremaju od najkvalitetnijih sezonskih sastojaka u toku cele godine.

Kuhinja

Pažljivo odabrane sveže namirnice od najboljih lokalnih proizvođača iz Srbije i Evrope, uz majstorski pristup u stvaranju jedinstvenih, savršeno izbalansiranih jela su osnova naše kulinarske filozofije. Verujemo u jednostavnu i istovremeno prefinjenu tradiciju pripreme hrane koja podrazumeva igranje sa ukusima, bojama i aromama kako bi se postigla uravnoteženost svakog zalogaja koji stvorimo za vas.

Kokteli i Bar

Pored vinske karte koja je bila rezultat potrage za neuobičajenim i retkim bocama iz regiona i Evrope, kao i selekcije finih pića iz celog sveta, naš Maestro barmen osmislio je i ponudu modernih autorskih koktela koji će vas iznenaditi svojom originalnošću.

Kolači

Predivni, kremasti, hrskavi, voćni, sa pistaćima sa Sicilije, premium italijanskom Slitti čokoladom, vanilom sa Madagaskara, rukom rađeni i prepuni ukusa, JaM kolači su uživanje za sva čula kada se pred vama pojave na tanjiru. Poslastičarska tradicija sa inovacijama u pravljenju deserata omogućava nezaboravno uživanje u ukusima naših tartova, kremova i ekskluzivnih kolača koje pravimo i služimo sveže svakog dana.

 
 
24072017_JaM_20477_J.jpg

JaM Shop

U skladu sa Just a Maestro vizijom uživanja u životu, na našim policama očekuju vas probrani naslovi iz Monocle serijala, knjige o dizajnu i arhitekturi, zanimljivi kuvari i komadi ekskluzivnog porcelana i staklarije sa vrlo jednostavnom idejom: prenesite deo JaM magije u okrilje vašeg doma.

 
vaucher-sweet.png

POKLON JAM EXPERIENCE

Poklonite najdražima utočište od prednovogodišnje gužve i poželite im za praznike ono najpotrebnije - zen trenutak na našim plišanim stolicama, uz selekciju najboljih čajeva, kafe i artizanskih kolača. JaM vaučer za čaj u dvoje je pravi znak ljubavi - slatke tajne delimo samo s onima koje zaista volimo!

 

Kontakt

 

 


JAM - Just a Meastro

Knez Miletina 25   
11000 Beograd, Srbija   
+381 63 338 471   
rezervacije@justamaestro.rs

 

RADNO VREME

Utorak – Četvrtak / 8:30 – 24:00
Petak – Subota / 8:30 – 01:00
Nedelja / 8:30 – 24:00
Ponedeljkom zatvoreno

 

REZERVACIJE

+381 63 338 471
rezervacije@justamaestro.rs

© JAM - Just a Maestro, Foto (enterijer) Edvard Nalbantjan

 
ROSE.jpg